عنوان بلبرینگ پارس تامین پرشین

بلبرینگ

بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط شرکت SKF چهار مورد زیر علل بیش از ۶۰% از خرابی های زود هنگام برینگ ها می باشند:

بر اساس تحقیقات صورت گرفته توسط شرکت SKF چهار مورد زیر علل بیش از ۶۰% از خرابی های زود هنگام بلبرینگ ها می باشند:

(به علت همپوشانی برخی از علل مجموع درصد ها بیش از ۶۰ می باشد)

۱- نصب نامناسب (۱۶%):

نزدیک به ۱۶% از خرابی های زود هنگام برینگ ها به علت نصب اشتباه رخ می دهد و این در صورتی است که افراد متخصص و تعمیرکاران عموماً از وجود تجهیزات ویژه نصب بی اطلاع هستند. جهت نصب و راه اندازی و یا پیاده سازی درست برینگ ها روش های مختلف مکانیکی، هیدرولیکی و یا گرمایی وجود دارد که رعایت آنها از خرابی زود هنگام جلوگیری می کند.

۲- روان کاری نادرست (۳۶%):

طبق تحقیقات انجام شده ۳۶% از خرابی های زودهنگام برینگ ها در اثر انتخاب نادرست و استفاده غیر حرفه ای از روان کننده ها رخ می دهد. به دلیل دسترسی سخت به محل قرارگیری برینگ در دستگاه ها، روان کاری دوره ای آن ها نادیده گرفته می شود که این امر می تواند آسیب های جدی ای به برینگ و دستگاه وارد نماید. یکی از راه های اطمینان از روان کاری مناسب برینگ ها، استفاده از سیستم های خودکار روان کاری می باشد.

۳- آلودگی (۱۴%):

از آنجایی که برینگ ها جزء تجهیزات دقیق محسوب می شوند، بدون رعایت عایق کاری صحیح قادر به کار در محیط های آلوده نمی باشند. عایق کاری صحیح باید هم برینگ و هم روان کننده آن را از هر نوع آلودگی حفظ کند. به طور کلی حداقل ۱۴% از خرابی های زود هنگام برینگ ها در اثر عایق بندی نادرست و ورود آلودگی به درون برینگ رخ می دهد.

۴- خستگی (۳۴%):

وارد کردن فشار بیش از حد به دستگاه ها و یا سرویس نادرست آنها علت بیش از ۳۴% از خرابی های برینگ ها می باشد. این در صورتی است که با استفاده از دستگاه های نظارت بر عملکرد برینگ (Condition Monitoring Equipment) و هشدارهای آن ها می توان از این نوع خرابی ها جلوگیری نمود.

برای مشاهده انواع تجهیزات نصب، پیاده سازی و کنترل برینگ و همچنین آشنایی با انواع روان کننده های ساخته شده توسط شرکت SKF به لینک زیر مراجعه نمایید. ضمنا شما می توانید جهت سفارش این تجهیزات و روان کننده ها، با تلفن های دفتر شبکه بلبرینگ ایران تماس بگیرید.